FTR Family: Indian Motorcycle Ostrava

FTR

FTR

Motocykly FTR jsou ochotné k čemukoliv. Jsou výkonné a svižné. Nabízí pohodlnou, vzpřímenou jízdní pozici, hbitost a snadnou ovladatelnost, která se perfektně hodí k jízdám horskými silnicemi, kličkování městem nebo dojíždění ve velkém stylu.

Všestrannost

Díky stupačkám přímo pod vámi a řídítkům ve výšce pasu nabízejí motocykly FTR vyváženou jízdní pozici - agresivní, když ji potřebujete, nebo uvolněnou pro běžné vyjížďky.

Výkon

Výkonné, kapalinou chlazené motory V-twin o objemu 1203 cm3 s promptní odezvou na plyn jsou kombinací svižného a vzrušujícího zážitku.

Obnažený styl

Na motocyklu FTR není třeba žádných redukcí váhy. Každý detail a úroveň zpracování mají jediný cíl: skvělou jízdu.

Seznamte se s rodinou

FTR R Carbon

FTR R Carbon

Cena od 483 900 Kč 449 900 Kč
FTR Rally

FTR Rally

Cena od 439 900 Kč 422 900 Kč
FTR Sport

FTR Sport

Cena od 439 900 Kč 394 900 Kč
FTR

FTR

Cena od 376 900 Kč 319 900 Kč

KOMBINCE STYLU
A VÝKONU

V ikonickém FTR se ukrývá DNA závodního speciálu série American Flat Track, upraveného pro použití na silnici. Dostupnost, ovladatelnost a civilní jízdní vlastnosti jsme posunuli na zcela novou úroveň. Tento jedinečný americký V-twin je připraven stát se vaším novým víkendovým společníkem při úniku z reality.

VYPADÁ RYCHLE, I KDYŽ STOJÍ NA MÍSTĚ

Celá modelová řada FTR zahrnuje pečlivě vyladěný motor, silničně naladěné odpružení a 17” kola a pneumatiky; to vše dohromady tvoří špičkové jízdní vlastnosti, zatímco motocykl působí kompaktněji a ovladatelněji.